Den perfekta koppen

"Te älskar luft!"

Den perfekta koppen

Om du söker efter den perfekta koppen te så har Twinings gjort grovjobbet åt dig.
Varje Twinings blandning innehåller endast de finaste ingredienser så det tillsammans med vår expertis garanterar dig en underbar smak, färg och arom varje gång.

Finns det ett visst sätt man ska dricka te på? På Twinings tror vi att det handlar om personlighet om hur man vill ha sitt te. Men det finns självklart några tips om hur du brygger te som vi gärna delar med oss av, så att du har möjligheten att få ut det bästa från ditt Twiningste.

Det här är våra gyllene regler: Te älskar luft - det hjälper till att lyfta fram smaken så se till att du alltid använder nytt friskt kallt vatten. Se också till att kannan är ren. Värm kannan genom att snurra runt lite kokhett vatten i den. När du gör svart te är det viktigt att du inte kokar vattnet för länge (då syret i vattnet kokas bort). Grönt te blir bäst om du brygger på vatten precis innan det börjar koka. En tesked te per kopp och en för kannan brukar man säga men ha i så mycket som du tycker blir rätt styrka för dig.

När du brygger med tepåse är det samma sak – Te älskar luft! Använd dig av samma regler som ovan gällande vattnet.

Läs sedan på respektive te förpackning hur länge just det teet ska dra. Tillsätt sen gärna mjölk eller citron om du inte vill dricka det svart, gör precis som du tycker är bäst.